Skip to main content

Kiełbasy Szynki Wędzonki

Wędliny

Wędliny Wędzone

Wędliny

nieprzerwanie od 1993 roku


Trady­cyjny
Regio­nalny
Smak
Unikalne Receptury
Wedliny Wędzone dymem
olchowo - bukowym
Naturalnie Doprawiane

Wędzone

Wyjątkowa kruchość wyrobów wędzonych i soczystość wędlin, wynika z niezwykłej fuzji aromatycznych ziół oraz solanek podkreślajacych naturalny smak mięsa.

Tradycyjne

Kiełbasy &Wędliny


Polskie wędliny, wyrabiane od lat według uznanych receptur, z poszanowaniem dla tradycji wędliniarstwa i umiłowaniem do smaków rodzinnego stołu.

Wyroby

Mięsne
Od ponad 30 lat naszą misją jest, by kultywować rzemieślniczy kunszt masarski. Wyrabiane przez nas wędliny, od lat słyną z wyjątkowego aromatu i niezapomnianego smaku.
Staranna selekcja najwyższej jakości mięs, unikalny proces produkcji oraz perfekcyjnie dobrana kompozycja ziół i przypraw – wszystko to składa się na sekret smaku naszych wyrobów wędliniarskich. Nasze wyroby produkujemy wyłącznie w oparciu o tradycyjne mazowieckie receptury. Do wędzenia używamy jedynie najwyższej jakości drewna bukowego oraz olchowego.
Nieodzowna jakość oraz lokalne pochodzenie receptur naszych wyrobów, jest najważniejsze. Dlatego dbamy o to by smak naszych mięs i wędlin, dumnie gościł na Państwa stołach.
Tradycyjne wędzonki
Grzegorz Buczek SUBUN
Boczek Wędzony
Swojski baleron
Boczek Parzony
Boczek Wędzony
Szynka Mistrza Marszałka
Kiełbasa Krucha SUBUN
Baleron SUBUN
Mięso Wieprzowe
Kiełbasa krucha
Kiełbasa Szynkowa LUX
Boczek Parzony

Polskie Mięso

Selekcjonowane

Naszą misją jest dostarczenie klientom najwyższej jakości mięs – zgodnych z restrykcyjnymi przepisami. Dlatego dokładnie kontrolujemy surowce na każdym etapie produkcji.

w 100% Polskie

Mięso
Dbamy o to, by nasze mięso zawsze było świeże i jak najwyższej jakości. Mięso, które oferujemy pochodzi wyłącznie od sprawdzonych polskich producentów.
Dzięki sieci sprawdzonych Polskich dostawców, jesteśmy w stanie zapewnić Państwu stały dostęp do świeżego mięsa najwyższej jakości.
Dzięki własnemu zakładowi rozbioru mięsa, opierającego się na pracy ręcznej wykonywanej przez naszych specjalistów i spełniającego rygorystyczne normy systemu HACCP gwarantujemy najwyższą jakość oferowanych mięs. Świeże półtusze porcjujemy i ręcznie dzielimy w naszym zakładzie w Wincentowie.
Przez lata naszej działalności udało nam się wypracować najlepszy z możliwych sposób pracy ze świeżym mięsem, który gwarantuje ciągłą dostępność świeżych elementów mięsnych. Nieodzowna jakość oraz lokalne pochodzenie oferowanego przez nas mięsa, jest najważniejsze.
Ryszard Surała SUBUN
Tradycyjne rzemiosło

Unikalne Receptury

Wszystkie nasze produkty są wytwarzane według tradcyjnej recpetury w związku z tym nie zawierają żadnych sztucznych barwników ani substancji konserwujących. Przyprawiane są jedynie naturalnymi mieszankami przypraw. Od poczatku istnienia zakładu nasze wyroby są laureatami licznych konkursów, co potwierdza ich wysoką jakość i niepowtarzalny smak.

Dostawca Wędlin